2015-01-14 09:13:08• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma kerülnie kellene a hosszú autóvezetést

Napi horoszkóp január 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az egész világnak problémái vannak, senki sem lát tisztán, és nem hoz össze semmi említésre méltót. Ez alól ön lehet a kivétel. Azon kevesek közé tartozik, akik átlátnak a helyzeten és cselekvőképesek maradnak. Ne engedje magát letéríteni az útjáról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Skorpió jegyében jár, és sokkal elszántabbá teszi önt. Most biztosan nem fogja hagyni, hogy mások arassák le a munkájának gyümölcsét. A Neptunusz hatására rendkívül fogékony lesz mások érzelmi állapotára, ami káros lehet negatív beállítottságú emberek társaságában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold változásokat hoz a munkahelyén, de csak apró kellemetlenségekre kell számítania. Lehet ez egy kínos pletyka, de előfordulhat az is, hogy összetűzésbe kerül a feletteseivel. Igyekezzen minél nyugodtabb maradni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A bolygók arra figyelmeztetik, hogy ellenőrizze a házi patikáját, és pótolja a hiányzó láz- és köhögéscsillapítókat. Könnyen gyógyuló betegségeket kaphat el nemcsak ön, de a családtagjai is, érdemes hát felkészülni ezekre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Skorpió jegyében álló Hold rossz fényszögeket kap, ezért számítson arra, hogy szerettei millió panasszal fogják elárasztani. Egyfolytában csörög majd a telefon, és főleg az édesanyját lesz nehéz megnyugtatnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, nem segíti, de nem is akadályozza önt. Ne várjon kiemelkedő eseményeket, de drámai történésekre sem kell számítania. Szívesen részt vesz majd valamiben, ami változatosságot ígér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll az anyagi javakat jelző sorsterületen. Az Uránusz arra csábítja majd, hogy külön utakon járjon, de ne hallgasson rá! Csak a kompromisszum jelenthet megoldást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bár a Hold az ön jegyében áll, ezt a napot nem fogja szeretni. A Plútó és az Uránusz ismét „hajba kapnak”, ezért bárhogy is igyekszik, semmi sem megy úgy, ahogy azt eltervezte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma már minden könnyebben megy, még egy problematikus helyzetben is az lesz az érzése, hogy a mai nap sokkal jobban alakul a tegnapinál.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha lehet, ma kerülnie kellene a hosszú autóvezetést. Ehelyett inkább maradjon otthon, és takarítsa ki a nappalit, mert ez most belső megtisztulást is hozhat, és pihentetően fog hatni önre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Skorpió jegyében látható, az ön hivatásházában, a Mars pedig átlépett a Halak jegyébe. Valószínűleg az anyagi helyzete és a munkahelyének jövője is aggasztja. Ne engedje, hogy mások véleménye „lehúzza”, vagy bármitől is elvegye a kedvét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Fontossá válik, hogy honnan és hogyan tud információkhoz jutni. Számítson rá, hogy a kollégái és az ismerősei is önhöz fordulnak majd, ha valami nem világos a számukra. Ha módjában áll, segítsen nekik!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: